Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pardoseli industriale, beton amprentat, pavaje
2 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Beton elicopterizat

Betonul elicopterizat numit si beton superfinisat sau finisat, reprezinta o pardoseala industriala obtinuta din ciment de inalta rezistenta.

Betonul elicopterizat, numit si finisat sau superfinisat, este o pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta, compus din aditivi speciali si pigmenti, care se aplica peste betonul proaspat, formand astfel un strat monolitic rezistent la uzura. Alte materiale care se folosesc la componenta betonului elicopterizat, in functie de scopul utilizarii, sunt: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart simplu, sau cuart CORINDON, gri, rosu sau verde, compusi metalici, fibre metalice, polipropilena etc. Acest tip de pardoseli industriale se pot realiza in mai multe culori. In continuare vom detalia modalitatea de executie.

Betonul elicopterizat se recomanda in general pentru zone cu trafic intens: parcuri, piete, hale, centre comerciale, spitale, depozite, fabrici, sali de sport etc.


In functie de scopul utilizarii se folosesc urmatoarele tipuri de cuart: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart simplu, cuart corinodon.

Avantaje:

• rezistenta la actiunea agentilor chimici si climotermici
• rezistenta excelenta la socuri
• intretinere usoara
• nu exista puncte slabe, rezistenta este aceeasi pe tot planul
• impermeabil la uleiuri si hidrocarburi
• super rezistent la trafic intens si uzura
Din Gura in Gura